كيفيت موم زنبور عسل
كيفيت موم زنبورعسل در سال هاي اخير باعث افزايش نگراني در پرورش زنبور...
ادامه مطلب1397
بهمن
12
كيفيت موم زنبورعسل در سال هاي اخير باعث افزايش نگراني در پرورش زنبور...
ادامه مطلب1396
آذر
22
تنها كافي است دما تا 68الي 70 درجه سانتيگراد بالا رود تا موم را به حدي مايع ...
ادامه مطلب1396
آذر
14
فیلسوف یونانی ارسطو بر این عقیده بود که موم زنبور عسل از گلها حاصل ...
ادامه مطلب1396
آذر
07
موم زنبورعسل،ماده اولیه ساختمان سازی در کندو است. موم زنبورعسل توسط ...
ادامه مطلب1396
آذر
07
اصطلاح مومیایی نشانگر وجود و استعمال موم از آغاز تاریخ می باشد. مومیایی ...
ادامه مطلب1396
آذر
06
موم زنبورعسل تنها از مواد قندی ساخته میشود. عسل بعد از اینکه توسط ...
ادامه مطلب1396
آذر
06
به منظور استفاده از موم تصفیه شده در کندو و اتصال آن به قاب ها ، موم را ...
ادامه مطلب1396
آذر
06
موم زنبور عسل در صنایع دارویی، آرایشی ـ بهداشتی به عنوان یک ماده ...
ادامه مطلب1396
آذر
06
برای جدا کردن عسل از موم از درپوشهای مومی عسل که مخلوطی از مومهای تازه ...
ادامه مطلب1396
آذر
06
پوکههای تراشیده شده را در گونی کنفی یا گونی آرد یا برنج بریزید و در آن را محکم ...