حرارت باعث چه تغییراتی بر عسل میشود
حرارت دادن به عسل پدیده ی رایج و اجتناب ناپذیر است که اکثراً در صنعت زنبورداری و عرضه تجاری عسل در برخی مواقع بدون رعایت اصول لازم انجام می گیرد. حرارت دادن به یک ماده طبیعی بسیار مهمی همچون عسل، خالی از عوارض و مشکلات نبوده و علاوه بر ایجاد تغییراتی در خواص فیزیکوشیمیائی عسل، مشکلاتی را برای مصرف کنندگان ایجاد می نماید.
موارد تاثیرپذیر از حرارت دادن عسل
- تاثیر بر پرولین
- تاثیر بر دیاستاز
- تاثیر بر ساکاروز
- تاثیر بر HMF ( هیدروکسی متیل فورفورال )
- تاثیر بر نسبت فروکتوز به گلوکز
- تاثیر بر رنگ
- تاثیر بر عطر و طعم و بو
- تاثیر بر عوامل میکروبی( مخمر، کپک و ...)
- تاثیر بر اسیدیته و ph
- تاثیر بر رطوبت