هفت قانون طلایی کیفیت عسل
عوامل کنترل کننده عسل که به هفت قانون طلایی معروف هستند شامل موارد ذیل می باشند
• عسل باید خالص بوده و با ماده دیگری مخلوط نشود.یعنی با توجه به قوانین مواد غذایی چیزی به آن اضافه یا کم نگردد.
• عسل باید رسیده باشد یعنی بیش از نصف سلول های شان عسل دارای درپوش های مومی می باشند.
• جهت حفظ ترکیباتی مثل مواد معطر، آنزیم ها، مواد ضد میکروب و رنگدانه ها باید عسل در شرایط طبیعی خود نگهداری شود.
• عسل باید تمیز بوده فاقد ذرات موم، اجزای بدن زنبورها و سایر حشرات باشد.
• عسل به صورت مایع (شفاف) و کریستالی باید از غلظت خوبی برخوردار باشد.
• عسل باید به خوبی بسته بندی شده و همچنین برچسب مناسبی داشته باشد.
• برچسب عسل باید حاوی اطلاعات صحیحی شامل منشا گیاهی عسل، تغذیه زنبور و نام زنبوردار آن باشد.