چهار روش استفاده از عسل و سیر برای درمان بیماری ها

 

آشنایی با طرز استفاده از عسل و سیر به شما کمک می کند تا این ترکیب پرخاصیت و فوق العاده عالی را به صورت متنوعی مورد مصرف قرار دهید


عسل و سیر از جمله خوراکی های شگفت انگیزی هستند که خواص فوق العاده ای برای سلامت انسان دارند. درست است که هر کدام از این دو ماده به تنهایی خواص فوق العاده ای برای ما انسان ها به ارمغان می آورند؛ اما به نظر می رسد ترکیب عسل و سیر معجونی بی نظیر برای سلامتی باشد. همه ما می توانیم با خوردن خوراکی های تهیه شده با این دو ماده و یا مصرف آنها به عنوان مکمل های غذایی از فواید سلامتی سیر و عسل بهره مند شویم.

سیر تازه و خرد شده بیشترین مزایای سلامتی را به همراه دارد. پودر سیر و عصاره سیر نیز سرشار از ترکیبات سالم هستند. روغن سیر دارای خواص سلامتی کمتری است؛ اما هنوز هم می توان از آن برای افزودن طعم به پخت و پز استفاده کرد. مکمل های سیر معمولاً حاوی پودر سیر هستند. هیچ داروی پیشنهادی برای مکمل های سیر تازه وجود ندارد. برخی از مطالعات بالینی نشان می دهد که شما می توانید از دوز روزانه 150 تا 2400 میلی گرم پودر سیر استفاده کنید.

عسل طبیعی نیز خواص خود را دارد. از عسل می توان برای درمان سرفه، گلو درد و آنفولانزا استفاده کرد. همچنین عسل طبیعی یک ماده تقویت کننده سیستم دفاعی بدن است. علاوه بر این، مزایای عسل برای پوست و مو و همچننی برطرف کردن سوختگی و زخم، به شدت مورد توجه محققان است.

حالا فرض کنید قرار است از ترکیب این دو ماده استفاده کنید. قطعا خواص فوق العاده ای در انتظار شما خواهد بود. به ویژه برای کسانی که علاقه ای به مصرف سیر ندارند یا از بوی آن متنفر هستند، ترکیب عسل و سیر می تواند گزینه مناسبی به حساب آید. در مورد خواص ترکیب عسل و سیر در مطلبی مجزا در مجله عسلنا صحبت کرده ایم. در این مطلب قصد داریم به روش های مصرف سیر و عسل اشاره کنیم. آشنایی با این روش ها کمک می کند تا از این ترکیب، بیشتر در مصرف غذایی روزانه خود استفاده کنید.

تهیه سس سالاد با عسل و سیر
با مخلوط کردن روغن زیتون، سرکه بالزامیک و گیاهان خشک شده می توانید سس سالاد تهیه کنید. سیر تازه خرد شده و عسل خالص را نیز می توانید به این ترکیب اضافه کنید. سیر بو و عطر فوق العاده ای به سس سالاد می دهد و عسل هم می تواند جایگزین خوبی برای شکر باشد که مضرات زیادی برای بدن به همراه دارد.

البته این تنها یکی از روش های درست کردن سس سالاد با استفاده از این دو ماده است. شما می توانید به رسپی های معمول خود که برای درست کردن سس استفاده می کنید، عسل و سیر اضافه کنید. به طور کلی اضافه شدن سیر به سس سالاد، هم خاصیت سالاد را بیشتر می کند و هم عطر خاصی به سس سالاد می دهد که خوردن آن را دلچسب می کند. سعی کنید این ترکیب ساده را به سس سالاد خود اضافه کنید.

سیر تخمیر شده در عسل
سیر تخمیر شده در عسل نوعی سیر ترشی! است. می توان آن را تا یک ماه در دمای اتاق نگهداری کرد. برای تهیه این نوع ماده خوراکی خاص و مفید، سیر خرد شده را در یک ظرف تمیز و استریل قرار دهید. می توانید با جوشاندن ظرف آن را تمیز کرده و به صورت کامل استرسل نمایید. عسل را روی سیر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شود. اطمینان حاصل کنید که سیر کاملاً با عسل پوشانده شده است. درب ظرف را ببندید و بگذارید سه روز روی یک پیشخوان بماند

بعد از 3 روز، درب شیشه را باز کنید تا گازهای آن بیرون بیاید و سیر و عسل را هم بزنید. اگر حباب های ریز را در عسل مشاهده می کنید، به این معنی است که سیر شروع به تخمیر شدن کرده است. این نوع از مصرف سیر و عسل ممکن است برای همه جذابیتی نداشته باشید.

ماریناد سیر و عسل
از ماریناد سیر عسل می توان برای طعم دادن مرغ، ماهی و سبزیجات استفاده کرد. سیر تازه خرد شده (یا پودر سیر)، عسل طبیعی، سس سویا کم سدیم و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید. در صورت تمایل می توانید سایر گیاهان تازه یا خشک نیز اضافه کنید.

مرغ یا ماهی را در ماریناد سیر عسل بریزید و بگذارید حداقل یک ساعت در یخچال بماند. همچنین برای زمان هایی که مشغول هستید و زمان کافی برای درست کردن غذا ندارید، می توانید از قبل، مرغ یا ماهی را در ماریناد سیر و عسل بگذارید و فریز کنید تا فقط نیاز به سرخ کردن داشته باشد.

شربت سیر و عسل
یکی از روش های مصرف سیر به ویژه برای کسانی که علاقه چندانی به بوی سیر ندارند، تهیه شربت سیر است. این شربت یکی از معجون های فوق العاده برای درمان انواع بیماری ها است. برای تهیه این شربت دارویی، ابتدا پودر سیر یا جوشانده سیر را درون ظرفی می ریزیم. به همان اندازه عسل طبیعی را به ان اضافه می کنیم (نسبت 1 به 1) و مقداری آب نیز به آن می افزاییم. سپس با حرارت بسیار پایین، این شربت را گرما می دهیم تا غلیظ شود.

وقتی این معجون غلیظ شد می گذاریم خنک شود. می توانید هر روز 4 بار از این شربت به اندازه 1 تا 2 قاشق چایخوری استفاده کنید. همچنین می توانید این میزان را با آب جوشانده شده ولرم ترکیب کرده و سپس میل کنید. ویژگی بسیار خوب این نوع شربت این است که تا حدودی از بوی بد سیر جلوگیری به عمل می آورد.

آشنایی با طرز استفاده از عسل و سیر به شما کمک می کند تا این ترکیب پرخاصیت و فوق العاده عالی را به صورت متنوعی مورد مصرف قرار دهید. این 4 روش تنها بخشی از روش های استفاده از عسل و سیر به همراه هم بود. شما می توانید از روش های دیگری نیز برای تهیه عسل و سیر استفاده کنید که کاملا وابسته به سلیقه و توانایی شما در خلاقیت آشپزی دارد.

منبع »  www.healthline.com/health/garlic-and-hone