آیا می توانید عسل را به قهوه خود اضافه کنید

 

بر خلاف شکر و شیرین کننده های رژیمی، عسل می تواند مقدار کمی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها را برای بدن شما فراهم کند.


از مدتها پیش عسل برای شیرین کردن غذاها و نوشیدنی ها از جمله چای و قهوه استفاده می شده است. در حقیقت، بسیاری از افراد این مایع شیرین و غلیظ را به عنوان جایگزینی سالم برای قند یا شیرین کننده های رژیمی و غیررژیمی ترجیح می دهند. با این حال، در حالی که عسل ممکن است مزایای زیادی از نظر سلامتی داشته باشد، اشکالات و مضراتی نیز به همراه دارد.

به طور کلی بهتر است برای مصرف عسل به عنوان جایگزین شکر و قند به نکاتی توجه شود. نداشتن اطلاعات در مورد اینکه چه نوع عسل طبیعی به عنوان یک جایگزین مناسب برای شیرین کننده ها در کنار قهوه قرار می گیرد، موضوعی است که ممکن است آسیب زا باشد. علاوه بر این ممکن است برخی تصورات و انتظارات غلط نسبت به عسل داشته باشید که به هیچ وجه با مصرف عسل برای شما تامین نشود.

در این مقاله بررسی می شود که آیا باید عسل را به قهوه خود اضافه کنید یا خیر و اگر تصمیم گرفتید اضافه کنید باید چه انتظاراتی از عسل به عنوان شیرین کننده انواع قهوه و نسکافه داشته باشید. پیشنهاد می کنیم اگر می خواهید از مصرف شیرین کننده های مضری مثل شکر و قند خلاص شوید، حتما به نکات مطرح شده در این مطلب به طور دقیق توجه کنید.

عسل طبیعی، تامین کننده برخی از مواد مغذی مورد نیاز بدن
بر خلاف شکر و شیرین کننده های مصنوعی که هر دو از نظر تغذیه ای، مواد قابل قبول کمی برا سلامتی بدن انسان ارائه می دهند، عسل طبیعی برخی ویتامین ها، مواد معدنی و سایر ترکیبات تقویت کننده سلامتی جسم و روح انسان را فراهم می کند. در نتیجه اگر از عسل به عنوان شیرین کننده قهوه استفاده کنید، در واقع به خواص تغذیه ای قهوه کمک کرده اید.

همچنین عسل طبیعی حاوی آنتی اکسیدان ها است. این مواد به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از ترکیبات مضر به نام رادیکال های آزاد کمک می کنند. خاصیتی که نه تنها در شیرین کننده های مصنوعی نیست بلکه در شیرین کننده های طبیعی دیگر نیز نمی توانید به آن دسترسی داشته باشید.

علاوه بر این، عسل خام حاوی گرده گل است که نشان داده شده به کاهش آلرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند. همچنین گرده گل یک ماده انرژی زاست که می تواند انرژی منتقل شده از طریق قهوه به بدن شما را دو چندان کند. اگر گرده گل در دسترس ندارید، مصرف عسل خام گزینه خوبی است؛ چراکه مملو از گرده های پرخاصیت و انرژی زا برای بدن انسان است.

ناگفته نماند که بسیاری از محققان بر این باورند که اگر عسل طبیعی را به قهوه داغ اضافه کنید، تمامی خواص آن از بین می رود. در نتیج بهتر است کمی صبر کنید تا دمای قهوه یا نسکافه تلخ شما به زیر 60 درجه سانتی گراد برسد و سپس برای اضافه کردن شکر اقدام کنید. می توانید عسل را با چنگال به قهوه یا نسکافه اضافه کند تا حل کردن آن نیز ساده تر شود.

عسل به قهوه کالری اضافه می کند
اگرچه عسل حاوی برخی مواد مغذی است که به برخی از آنها اشاره کردیم؛ اما بیشتر مواد موجود در آن شامل شکرهای مختلف است. برای داشتن سلامتی مطلوب، باید مصرف قندهای اضافه شده از جمله عسل را تا بیش از 5٪ از کالری دریافتی روزانه خود محدود کنید. درست است که شکر موجود در عسل به اندازه شکرهای تصفیه شده مضر نیست؛ اما می تواند چاق کننده یا افزایش دهنده سطح قند خون شما باشد.

اضافه کردن 2 قاشق چایخوری (14 گرم) عسل که 40 کالری و 12 گرم شکر را به قهوه اضافه می کند، می تواند به راحتی کالری بدن شما را افزایش دهد. خصوصاً اگر روزانه چندین فنجان قهوه می نوشید. مصرف زیاد قند با چاقی، دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی رابطه داشته و به همین علت باید پرهیزاتی انجام گیرد.

اگر می خواهید کالری روزانه خود را کاهش دهید و برای لاغری برنامه ریزی کرده اید، می توانید از شیرین کننده های دیگر که به عنوان شیرین کننده های رژیمی شناخته می شوند استفاده کنید. برای مثال گیاه استویا مناسب است. البته اگر از عسل به صورت هوشمندانه استفاده کنید، می توانید روزانه یک فنجان از قهوه خود را نیز با عسل میل کرده و برای سوزاندن کالری آن برنامه ریزی داشته باشید.

عسل طبیعی ممکن است طعم قهوه را تغییر دهد
برای کسانی که عاشق طعم قهوه هستند، عسل آنقدرها هم مطلوب نیست. عسل ممکن است طعم قهوه شما را تغییر دهد. عطر و طعم عسل به نوع گرده ای که از آن ساخته شده بستگی دارد. به عنوان مثال، عسل شبدر که رایج ترین نوع عسل تک گل در ایالات متحده است، دارای طعم بسیار ملایمی است. این در حالی است که انواع دیگر عسل مانند عسل گندم سیاه یا عسل مانوکا طعم بسیار قوی تری دارند.

با تمام این اوصاف، حتی عسل شبدر با طعم خفیف خود، طعم قهوه شما را در مقایسه با شکر تصفیه شده که طعمی خنثی دارد یا سایر شیرین کننده ها که اصولا طعم خاصی به قهوه نمی دهند، تغییر می دهد. اگر تصمیم دارید عسل را به قهوه خود بیفزایید، فقط با مقدار کمی عسل خفیف مانند شبدر شروع کنید تا متوجه تغییر طعم قهوه بشوید. در این صورت می توانید بر اساس علاقه خود میزان عسل را تنظیم کنید.

در بین عسل های ایرانی می توانید از عسل بهارنارنج یا عسل ریحان که طعم نسبتا خفیفی دارند استفاده کنید. با این حال توصیه می شود اگر دوست دارید طعم قهوه تغییر نکند، کم کم عسل را اضافه کرده و به نتیجه دلخواه برسید.

بر خلاف شکر و شیرین کننده های رژیمی، عسل می تواند مقدار کمی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها را برای بدن شما فراهم کند. با این وجود، اضافه کردن عسل به قهوه، قند و کالری این نوشیدنی رژیمی را افزایش داده و طعم نوشیدنی شما را تغییر می دهد. در نتیجه بهتر است با احتیاط از عسل برای اضافه کردن به قهوه استفاده کنید.

به نظر شما بهترن شیرین کننده برای شیرین کردن قهوه و نسکافه چیست؟ تا به حال از عسل طبیعی برای شیرین کردن قهوه استفاده کرده اید؟ اگر در این زمینه نظری دارید حتما با ما در میان بگذارید.

 

منبع » www.healthline.com

 

-