عسل طبیعی چه فواید اثبات شده ای دارد؟ | قسمت دوم

 

خواص متنوع عسل طبیعی گاهی باعث می شود تا افراد برای مصرف این ماده شفابخش دو دل شوند. این در حالی است که عسل طبیعی می تواند به راحتی به درمان بسیاری از بیماری ها کمک کند. در نتیجه تا جایی که می توانید اطلاعات خود را در مورد عسل طبیعی بالا برده و آن را بیشتر در سبد غذایی روزانه خود جای دهید. به ویژه با حذف شکر و جایگزینی عسل، معجزاتی خیره کننده اتفاق می افتد.


همانطور که در قسمت قبل از این مطلب اشاره شد، عسل طبیعی یک ماده موثر برای درمان انواع بیماری ها است. این ماده خواص اثبات شده و اثبات نشده زیادی دارد که هر کدام به نوعی می توانند برای انسان ها موثر باشند. با این حال فواید اثبات شده عسل طبیعی اطمینان بیشتری به ما برای مصرف این ماده خواهد داد.

در این قسمت هم به 3 خاصیت دیگر عسل طبیعی که در مجامع علمی دنیا پذیرفته شده است اشاره کرده و به نکات پیرامون آن می پردازیم. فراموش نکنید که نکات بیان شده در این مطلب به معنای تایید قطعی استفاده شما از عسل برای درمان بیماری تان نیست! در نتیجه بهتر است حتما در زمینه مصرف عسل و همچنین دوز مصرفی این ماده پرخاصیت، با پزشک خود مشورت کنید.

4 » کاهش فشار خون خاصیتی که آنتی اکسیدان های عسل طبیعی هدیه می دهند
فشار خون عامل مهمی برای بیماری های قلبی است و عسل ممکن است بتواند به کاهش آن کمک کند. دانشمندان بر این باور هستند که این امر به این دلیل است که عسل حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است که به کاهش فشار خون کمک می کند. نمونه های زیادی در این زمینه مورد بررسی قرار گرفته اند. مطالعات انجام شده در موش صحرایی و همچنین نمونه های انسانی نشان دهنده کاهش متوسط ​​فشار خون در پی مصرف عسل است

البته نباید این نکته را نیز فراموش کرد که عسل طبیعی تنها در صورتی می تواند بر روی کاهش فشار خون موثر عمل کند که به صورت مداوم و منظم مورد استفاده قرار گرد. اگر قرار است از عسل به صورت دوره های کوتاه مدت یا نامنظم استفاده کنید، هیچ امیدی به درمان فشار خون بالای خود نداشته باشید! بهتر است قبل از شروع با خود عهد ببندید که مصرف عسل طبیعی را طبق دستور انجام خواهید داد.اضافه کردن برخی مواد دیگر طبیعی به عسل نیز می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. در این زمینه در مطالبی مجزا در مجله عسلنا صحبت شده است که می توانید به این مطالب مراجعه کنید.

5 » تنظیم کلسترول خون با مصرف عسل طبیعی
سطح کلسترول بالای LDL یک عامل خطرناک برای بیماری های قلبی است. این نوع کلسترول در آترواسکلروز، در ایجاد چربی در شریان های شما نقش مهمی دارد و می تواند منجر به سکته قلبی و سکته مغزی شود. جالب است که چندین مطالعه نشان می دهد که عسل طبیعی ممکن است سطح کلسترول خون را بهبود بخشد.

نکته جالب توجه اینجاست که عسل طبیعی همزمان با اینکه کلسترول LDL یا همان کلسترول بد را کاهش می دهد، به طور قابل توجهی منجر به افزایش کلسترول HDL یا همان کلسترول خوب خواهد شد. در نتیجه مصرف عسل طبیعی کاربردی چندجانبه برای بهبود و تنظیم کلسترول دارد.

به عنوان مثال، یک مطالعه در 55 بیماری که عسل را با قند جایگزین کرده بودند نشان داد که عسل طبیعی باعث کاهش 5.8 درصد در LDL و 3.3 درصد افزایش کلسترول HDL  شده است. علاوه بر این، مصرف عسل طبیعی در این آزمایش منجر به کاهش وزن متوسط ​​1.3 درصد شده بود که خود عاملی کمک کننده به برطرف کردن بیماری های مختلف مثل کلسترول خواهد بود.

به نظر می رسد عسل تأثیر مثبتی بر میزان کلسترول دارد. در نتیجه بسیاری از پزشکان و به ویژه اطبا طب سنتی با بررسی های لازم در مورد بیماری فرد، از عسل طبیعی برای تنظیم کلسترول خون استفاده می کنند. بهتر اسست شما نیز خود بخواهید که به جای تجویز داروهای شیمیایی از داروهای جایگزین مثل عسل طبیعی برایتان تجویز شود.

6 » عسل می تواند تری گلیسیریدها را پایین بیاورد
بالا بودن تری گلیسیرید خون یکی دیگر از عوامل خطر بیماری قلبی است. وجود تری گلیسیریدها ممکن است باعث بروز سکته یا نارسایی قلبی شود که خود عاملی برای بروز دیگر بیماری ها به شمار می رود.

آن ها همچنین با مقاومت به انسولین، یک عامل اصلی دیابت نوع 2 نیز به شمار می روند. در واقع بالا بودن سطح تری گلیسیرید است که منجر به بروز دیابت نوع 2 در بسیاری از افراد می شود.به طور کلی سطح تری گلیسیرید در رژیم غذایی پر قند و کربوهیدرات های تصفیه شده افزایش می یابد و عسل طبیعی می تواند گزینه خوبی برای اصلاح این مشکل باشد.

جالب اینجاست که مطالعات متعدد، مصرف عسل طبیعی را با سطح تری گلیسیرید پایین تر مرتبط کرده اند. به ویژه هنگامی که از عسل به عنوان جایگزینی برای شکر استفاده می شود. در واقع حذف شکر و استفاده از عسل طبیعی به جای شکر، سطح تری گلیسیرید را کاهش می دهد.

به عنوان مثال، یک مطالعه علمی معتبر با مقایسه دو گروه که در همه رژیم غذایی جز عسل و شکر مشترک بودند، انجام شده است. نتایج منتشر شده از این تحقیق نشان می دهد که 11 تا 19 درصد سطح تری گلیسیرید در گروهی که اصلا از شکر استفاده نکرده و تنها از عسل طبیعی استفاده می کنند، پایین تر آمده است

به طور خلاصه می توان گفت که تری گلیسیرید بالا یک عامل خطر برای بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 است. مطالعات متعدد نشان می دهد که عسل طبیعی می تواند سطح تری گلیسیرید را پایین بیاورد. در نتیجه با مصرف هوشمندانه عسل طبیعی به ویژه با حذف شکر و جایگزینی عسل، می توان از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری به عمل آورد. البته فراموش نکنید که تمامی این خواص تنها زمانی ایجاد می شود که شما به طور منظم از عسل طبیعی استفاده کنید.

خواص متنوع عسل طبیعی گاهی باعث می شود تا افراد برای مصرف این ماده شفابخش دو دل شوند. این در حالی است که عسل طبیعی می تواند به راحتی به درمان بسیاری از بیماری ها کمک کند. در نتیجه تا جایی که می توانید اطلاعات خود را در مورد عسل طبیعی بالا برده و آن را بیشتر در سبد غذایی روزانه خود جای دهید. به ویژه با حذف شکر و جایگزینی عسل، معجزاتی خیره کننده اتفاق می افتد.
 

عسل طبیعی چه فواید اثبات شده ای دارد؟ | قسمت اول
منبع »  www.healthline.com/nutrition/10-benefits-of-honey